romy.jpg
[ BLOG ] Match made in heaven: samenwerken met het Better Health Event

Met de communication KTCHN werken we voor bedrijven die een positieve impact hebben op mens, dier en de aarde; met name in de healthy lifestyle branche. En een samenwerking met een event waar dit alles samenkomt zeggen wij dan natuurlijk geen nee tegen!

Zowel voor de afgelopen editie (25 & 26 november 2017) als de aankomende editie steken wij met een gedreven team de handen uit de mouwen voor het gezondste event van Nederland; het Better Health Event. Tijdens dit event komen zo’n 8.000 tot 10.000 bezoekers een weekend lang alles ontdekken over natuurlijke gezondheid. De visie van het evenement en van de communication KTCHN zijn vanaf het begin een echte ‘match made in heaven.

 

Je kan tijdens het event naar hartenlust nieuwe dingen uitproberen, proeven, ruiken, smeren en doen. Voor oprichter van het Better Health Event, voedingsdeskundige en succesvol auteur Amber Albarda, is het belangrijk dat alles op het event klopt. “Wij selecteren alleen de beste producten, merken en diensten die we zelf ook regelmatig in ons leven gebruiken”, zegt Amber. Dat verhaal helpen wij graag te vertellen, zodat we steeds meer mensen kunnen inspireren voor een gezonde leefstijl! 

 

communication KTCHN voor Better Health Event
Aankomend event vindt plaats op zaterdag 6 en zondag 7 oktober 2018 in de RAI Amsterdam.
In aanloop naar en tijdens het event managen wij de volledige communicatie, om zoveel mogelijk bekendheid te genereren. We informeren bezoekers over de inspirerende lezingen en de geweldige merken op de beursvloer, coördineren verschillende projecten, waaronder een mooie samenwerking met bloggers en ondersteunen bij de algehele organisatie.  

Ben je benieuwd naar wat de communication KTCHN voor jouw bedrijf kan betekenen?
Kijk dan even bij wat we doen of neem contact op!

 

 

What we do