header_3.jpg
[ BLOG ] Romy’s verhaal: passies combineren en groots dromen

Ik ben Romy, wereldverbeteraar en oprichter van de communication KTCHN. In 2016 begon ik aan mijn avontuur als freelance communicatieadviseur. Ik verdiepte me met veel plezier in de verhalen van mijn klanten en wist precies wat er nodig was om hun communicatie te optimaliseren.

Toch bleef er iets aan mij knagen. Er moest toch een manier zijn om mijn communicatie expertise in te zetten en ècht een verschil te maken?

 

PASSIES COMBINEREN

 

Al vanaf kleinst af aan heb ik een liefde voor goede verhalen met een kop en een staart. Ik deed mee aan zo’n beetje alle verhalenwedstrijden en kwam zelfs een keer op de radio (als je 9 jaar oud bent, is dat dus best wel een big deal). Later ben ik mijn liefde voor verhalen gaan uitdiepen in de wereld van communicatie.

 

Daarnaast heb ik een passie voor koken en gezonde voeding. Er zijn al veel ‘slachtoffers’ geweest die mijn gezonde creaties moesten proeven en nog steeds vind ik het heerlijk om in de keuken te staan. De afgelopen tien jaar heb ik een flinke dosis kennis opgedaan over voeding en gezondheid en ik inspireer mensen graag voor een gezonde- en duurzame leefstijl. 

 

Ik merk dat om mij heen steeds meer mensen gezonder en bewuster willen leven, maar vaak niet goed weten waar ze moeten beginnen. En laten we eerlijk zijn, met het gigantische aantal (zogenaamd gezonde en duurzame) producten op de markt is dat niet zo vreemd. Dat maakt het voor de merken die echt een verschil maken lastig om zichzelf te onderscheiden van de ‘meuk’.

 

Daarom besloot ik mijn kwaliteiten en passies te bundelen in de communication KCTHN. Om de positieve impact van merken in voeding, gezondheid en duurzaamheid te vergroten en hen te helpen met het vertellen van hun verhaal.

 

 

BIG DREAMS

 

Dit is pas het begin. Ik heb grote dromen voor de communication KTCHN. Ik werk inmiddels samen met een aantal mooie merken en andere ondernemers om een wereld te creëren waarin een gezonde- en bewuste leefstijl vanzelfsprekend is. Een wereld waarin je niet steeds de kleine lettertjes op alle labels hoeft te lezen voordat je iets koopt. En een wereld waarin producten met aandacht voor mens, dier en de aarde de norm zijn.

 

Ondertussen werk ik aan nieuwe ideeën om deze dromen nog sneller te realiseren. Via de KTCHN Table Stories en social media wil ik zoveel mogelijk mensen inspireren. Ik sta altijd open voor ideeën of samenwerkingen om een verschil te maken, dus laat vooral iets van je horen!