header_2.jpg

Our story

 

De communication KTCHN is een strategisch communicatiebureau, ontstaan vanuit een passie voor authentieke verhalen en een gezonde en duurzame leefstijl. Onze filosofie Bring something to the table drijft ons om bedrijven te helpen een zo groot mogelijke positieve impact te maken en succes te behalen.

 

Wij geloven dat merken met een sterke visie en een authentiek verhaal de kracht hebben om positieve verandering teweeg te brengen. Lang niet alle merken hebben het beste voor met mens, dier en de aarde, maar helaas zijn dit vaak wel de gevestigde merken die de consument keer op keer weten te verleiden hun producten te kopen. Gelukkig zijn er steeds meer geweldige bedrijven en ondernemers die een bewuste leefstijl aanmoedigen en actief bijdragen aan een betere wereld.

 

Het is onze missie om zoveel mogelijk impactgedreven bedrijven te versterken door het aanreiken van creatieve oplossingen, merk- en communicatiestrategieën en tools. Wij geloven niet in trucjes en schreeuwen, maar in echte verbinding creëren. Wij brengen datgene boven tafel wat het merk zo uniek maakt en de authentieke lading geeft. Om zoveel mogelijk mensen te kunnen inspireren en elke dag bij te dragen aan een betere wereld.

 

Ons team van freelance experts en onze partners werken onder begeleiding van founder Romy Barendse om tot de beste resultaten te komen.

 

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Kijk dan even bij wat we doen!

Schermafbeelding 2019-03-14 om 22.13.41.png

Over Romy

 

Romy Barendse is de founder van communication KTCHN.
Zij helpt merken met het (her)ontdekken en vertellen van hun authentieke verhaal. Met jaren ervaring als (freelance) merk- en communicatiestrateeg en een flinke dosis kennis van gezondheid en duurzaamheid, zet zij haar expertise in voor conscious merken met een positieve impact.

Al zolang ze kan lezen en schrijven is Romy gefascineerd door goede, betekenisvolle verhalen. Sinds haar opleiding in International Communication Management zet zij de kracht van verhalen op strategische wijze in.

Romy denkt altijd tien stappen vooruit en levert een unieke combinatie
van advies en coaching. Het is haar passie om strategie en betekenisvol handelen te combineren. Haar denken vanuit een groter geheel en inhoudelijke expertise biedt een krachtige partner voor bedrijven die succesvoller willen zijn
en hun impact vergroten.


Benieuwd naar Romy’s ondernemersverhaal?
Je leest het via het blog.

Lees verder
Schermafbeelding 2019-03-15 om 16.54.02.png