Breakfast - Brand Boost Sessie 

 

Het verhaal is het hart van je merk. Maar weet jij nog wat jouw verhaal is? Waar het écht om draait? Misschien ben je dit door alle randzaken binnen je bedrijf in de loop der tijd een beetje uit het oog verloren. Of heb je geen helderheid meer over wat jouw merk uniek maakt ten opzichte van anderen. Dat zorgt voor belemmeringen en onrust, want je wilt met jouw visie een positieve impact maken.

Een groot of klein bedrijf; duurzaam succes valt of staat met een sterke basis. Tijdens de Brand Boost Sessie duiken we in de kern van jouw bedrijf. Je krijgt concreet inzicht in je merk en we bepalen de stappen die op dit moment nodig zijn om jouw merk krachtiger neer te zetten. Een Brand Boost Sessie duurt ongeveer 3 uur en is altijd face-to-face, zodat ik jou en je bedrijf ècht goed leer kennen. 


 

TIJDENS DE SESSIE: 

 

- krijg je volledige helderheid over waar jouw merk voor staat en inzicht in je onderscheidende identiteit

 

-  sta je bewust stil bij wat er op dít moment nodig is voor je bedrijf

 

- (her)ontdek je wie jouw doelgroep is en krijg je richtlijnen hoe jij je met hen kunt verbinden

 

- maak je keuzes, krijg je nieuwe inzichten en meer focus

 

- verbind je opnieuw met jouw bedrijf en kan je jouw verhaal beter overbrengen

 

 

INVESTERING: 

 

347 euro ex. btw

 

 

 

Wil je meer informatie of advies over welke sessie of traject bij jouw past? 
Neem contact op en plan een gratis call in!

 

 

 

ERVARINGEN VAN ANDEREN: 

 

Jessica Young - Young Workshops

 

"Ik had behoefte aan meer inzicht, helderheid en richting wat betreft het runnen van mijn bedrijf. En wat ik belangrijk vind om als boodschap over te brengen. De sessie was heel effectief. Romy wist precies de juiste vragen te stellen waardoor we al vrij snel antwoord kwam op mijn vragen. De begeleiding was echt heel prettig en de sessie heeft mij zoveel helderheid gebracht. Lange tijd dat ik te weten waarom ik doe wat ik doe, maar dat klopt eigenlijk niet en dus runde ik mijn bedrijf met een verkeerde overtuiging. Sinds de sessie kan ik veel meer loslaten en run ik mijn bedrijf met veel plezier!". 

 

 

Eveline Kerkhof - Kenko

 

"Romy heeft ons geholpen in aanloop naar een belangrijke crowdfundingcampagne. Door samen te brainstormen en een communicatieplan voor en tijdens de campagne  te hebben uitgewerkt, verliep de campagne heel soepel en hebben wij er nog meer uit hebben kunnen halen. Na onze brainstormsessie heeft Romy de tijdsplanning en alle acties overzichtelijk uitgewerkt met zeer bruikbare tips.  Romy een heel meedenkend, enthousiast en fijn persoon om mee samen te werken."  

 

 

 

 

Lunch Dinner