Breakfast

 

Het verhaal is het hart van je merk. Een echt, authentiek verhaal is essentieel om onderscheidend en succesvol te zijn. Het is de fundering voor jouw merk en alle communicatie uitingen. Een groot of klein bedrijf; duurzaam succes valt of staat met een sterke basis. Tijdens het Breakfast traject krijg je concreet inzicht in je merk, zodat je precies weet waar je voor staat. Je hebt een stevige fundering voor alles wat je doet én een overzicht van de next steps.

 

TIJDENS DIT TRAJECT: 

 

- krijg je volledige helderheid over waar jouw merk voor staat en inzicht in je onderscheidende identiteit 

 

- (her)ontdek en analyseer je wie jouw doelgroep is en krijg je richtlijnen hoe jij je met hen kunt verbinden

 

- inzicht in trends en belangrijke omgevingsfactoren die invloed hebben op jouw merk

 

- maak je keuzes en krijg je nieuwe inzichten 

 

- verbind je opnieuw met jouw bedrijf en kan je jouw verhaal beter overbrengen

 

 

Wil je meer informatie of advies over het traject dat bij jouw past? 
Neem contact met ons op!

 

 

ERVARINGEN VAN KLANTEN: 

 

Eveline Kerkhof - Kenko: 

 

"Romy heeft ons geholpen in aanloop naar een belangrijke crowdfundingcampagne. Door samen te brainstormen en een communicatieplan voor en tijdens de campagne  te hebben uitgewerkt, verliep de campagne heel soepel en hebben wij er nog meer uit hebben kunnen halen. Na onze brainstormsessie heeft Romy de tijdsplanning en alle acties overzichtelijk uitgewerkt met zeer bruikbare tips.  Romy een heel meedenkend, enthousiast en fijn persoon om mee samen te werken. Bedankt Romy!"  

 

 

Eva van der Borden - Voeding vanuit het Hart: 

 

"Romy gaat de verbinding aan met haar klanten en is betrokken en geïnteresseerd in het proces waar je als ondernemer op dat moment inzit.  Ze past haar aanbod aan op wat voor jou en jouw bedrijf de juiste stap is. Het sluit hierdoor perfect aan, verwachtingen worden goed op elkaar afgestemd en je komt er echt verder mee. Ze is hierbij eerlijk en duidelijk  op een prettige manier.  Je weet waar je aan toe bent.  Ze heeft daarnaast een inspirerende en warme persoonlijkheid wat samenwerken met haar superleuk maakt. Dankzij Romy durfde ik te kiezen voor mijn ideale klant met de communicatie die daarbij past." 

 

 

 

 

Lunch traject Dinner traject