Lunch  - Brand Focus Traject

 

Je wilt groeien met je business en de positieve impact vergroten. Je wilt jouw merk sterker in de markt zetten en je communicatie beter laten aansluiten op wie je echt bent en wat je wilt bijdragen in de wereld. Er zijn talloze manieren om het verhaal van jouw merk met de wereld te delen, maar dat levert niet automatisch de gewenste resultaten op. Je voelt dat er méér is voor jouw merk, maar je mist de focus om de volgende stappen te zetten. 

 

Tijdens het Brand Focus Traject werken we samen aan de ontwikkeling van jouw bedrijf. We kijken waar je nu staat, waar je naartoe wilt en wat er nodig is om dat te bereiken. Dit kan het versterken van je merk en communicatie zijn, je businessmodel optimaliseren, maar ook door persoonlijke blokkades en overtuigingen heen werken. De essentie van wie jij bent en waarom jij jouw bedrijf begonnen bent is altijd het startpunt, zodat jij vanuit de kern kunt groeien en telkens met volledige helderheid en focus de volgende stappen kunt nemen die op dat moment voor jou belangrijk zijn.

 

Met het Brand Focus Traject heb je ongeveer iedere 2 á 3 weken een Brand Focus Sessie van 2 uur. De sessies vinden face-to-face of online plaats en tussendoor krijg je opdrachten inclusief feedback. Je kunt kiezen uit een traject van 3, 6 of 9 maanden. 

 

 

TIJDENS HET TRAJECT: 

 

- krijg je volledige helderheid over waar jouw merk voor staat en inzicht in je onderscheidende identiteit

 

- neem je jouw business strategie onder de loep en richten we jouw communicatie zo in dat deze naadloos aansluit. 

 

- focus je op dat wat er op dít moment nodig is voor jou en je bedrijf 

 

- (her)ontdek je wie jouw doelgroep is en krijg je richtlijnen hoe jij je met hen kunt verbinden

 

- maak je keuzes vanuit helderheid en krijg je nieuwe inzichten

 

- verbeter je jouw ondernemersmindset 

 

- bepaal je de stappen voor jouw merk- en communicatiestrategie waar je direct mee aan de slag kunt om jouw business te laten groeien. 

 

 

INVESTERING:  

 

v.a. 1247 euro ex. btw

 

 

 

Wil je meer informatie of advies over welke sessie of traject het beste bij jouw past? 
Neem contact met op en plan een gratis call in!

 

 

 

 

ERVARINGEN VAN ANDEREN: 

 

Manon Biesta - Organic Living Company 

 

"Ik kan heel eerlijk zijn als echt sales meisje: ik heb moeite met marketing. Toch ben ik dankzij Romy zo enorm veel meer te weten gekomen! Samen met haar heb ik gewerkt aan prachtige brand copy, waar ik enorm trots op ben. Romy’s enthousiasme over wat zij doet werkt erg aanstekelijk. Wat ik vooral heb opgestoken? Marketing is niet vies. Ik waardeer het nu zelfs! Waarom? Omdat ik nu voor het eerst helder heb wie mijn doelgroep is en hoe ik met deze doelgroep moet communiceren. Romy heeft zoveel geduld en passie om mijn bedrijf te helpen; dat voelde onwijs goed!"

 

 

 

Breakfast Dinner