Brand Story Masterclass

 

Nieuwe data volgen najaar 2019. 


Heb  je soms het idee dat je van alles aan het doen en communiceren bent, maar dat hetgeen waar het echt om draait niet uit de verf komt? Ben je veel tijd kwijt aan je communicatie, maar levert het niet de gewenste resultaten op? 

Wil jij jouw merk krachtiger neerzetten en het verhaal vertellen wat jouw merk zo uniek maakt? Wil je communiceren vanuit de authentieke kern en een sterke verbinding met jouw doelgroep realiseren?  Het begint allemaal bij jouw Brand Story!

 

Je wilt de wereld inspireren met jouw visie en jouw verhaal. Je hebt iets te vertellen, je wilt een verschil maken en van betekenis zijn. Maar je bent tijd kwijt aan steeds opnieuw je boodschap formuleren.

 

Misschien ben je in de loop der tijd de authentieke kern een beetje uit het oog verloren en heb je geen helderheid meer over wat jouw merk uniek maakt ten opzichte van anderen. Als conscious entrepreneur heb jij een duidelijke visie. Om die visie waar te maken, heb je een sterk fundament nodig. 

 

Jouw Brand Story is dat fundament. Het biedt je helderheid in je keuzes, zorgt ervoor dat je jouw communicatie effectiever kunt inzetten en dat je een sterke verbinding met je klant kunt realiseren. Vanuit daar kan jouw bedrijf groeien en kan je jouw positieve impact vergroten!

 

 

Schermafbeelding 2018-12-13 om 20.58.11.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TIJDENS DE MASTERCLASS: 

 

Gaan we  aan de slag met jouw merkverhaal en krijg je alle ingrediënten en tools om jouw verhaal (nog) sterker neer te zetten, te vertellen en te doen. 

 

 • Je gaat jouw verhaal (her)ontdekken, aanscherpen en onder woorden brengen

 • Je ervaart de kracht van jouw verhaal al tijdens de Masterclass

 • Je leert welke valkuilen je moet vermijden in het naar buiten brengen van jouw verhaal

 • Je krijgt concrete stappen voor een consistente merk- en communicatiestrategie 

 • Je breidt je netwerk uit en leert van andere ondernemers 

 

 

WAT HET JE OPLEVERT: 

 

 • Sterk fundament voor jouw bedrijf die jou helpt om sneller keuzes te maken en stappen te nemen 

 • Een krachtiger merkverhaal; je haalt dat boven tafel waar het ècht om draait

 • Nieuwe inzichten en helderheid in jouw merk

 • Concrete richtlijnen en handvatten om effectief en efficient aan de slag te gaan met jou merk- en communicatiestrategie

 • Betere resultaten en meer voldoening met jouw communicatie 

 • Groter bereik en meer impact met jouw verhaal 

 

 

Sta je ingeschreven voor onze maandelijkse inspiratie en tips via de KTCHN Table Stories? Dan ontvang je een speciale korting!

 

 

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS: 

 

Margriet Meijer - Monsak

 

"Een goede masterclass om duidelijker voor jezelf te krijgen waarom je doet wat je doet en hoe je dit kan overbrengen op je (potentiele) klant. Romy is een competente trainer met veel passie, enthousiasme en kennis." 

 

 

Ellen Spoor - Wereld van Yoga

"Ik heb heel veel nieuwe, heldere inzichten gekregen. De masterclass is inspirerend, informatief en helder. Ik heb veel zin om ermee aan de slag te gaan!

 

 

Schermafbeelding 2018-12-13 om 21.24.58.png